Ingredienser
+ Det du måtte ha liggende
av kjøtt, oster, krydder osv.
For mine varianter trenger du:
Parmesanost & oliven
Grillkrydder, Cayenne-pepper og chili
Kylling og kebabkrydder
Jalapeños
Salami
Grandi di Italia
Hakk/skjær oliven i skiver, legg pent på plass og legg på rikelig med parmesan-ost. Magnifico!
Grandis-tips nr 1: Skjær opp grandisen før den går i ovnen, så får du sprø kanter hele veien rundt!
Grandipeños
Hakk opp jalapeños og legg bitene på med jevne mellomrom. Bør serveres med rømmedressing hvis bestemor kommer på besøk.
Grandis-tips nr 2: Stek Grandisen på rist, med varmluft - da får du sprøere bunn!
Shwarma Chicken Grandis
Skjær kyllingkjøttet i små biter slik at de rekker å bli stekt på 10-12 minutter. Krydre med kebabkrydder eller hva du nå enn måtte føle for.
Grandis-tips nr 3: Finn på morsomme navn på grandis-variantene, og se om du klarer å lure noen til å tro at den er helt hjemmelaget!
La grandi salami
Skjær salamien i skiver og legg på grandisen. Perfekt når du bare har en skive salami igjen, og egentlig må ha 2 på brødskiva. Hvorfor er det alltid oddetall i pakken???
Grandis-tips nr 4: Grandisen er lettere å skjære opp hvis du legger den oppå esken. Da har du dessuten et serveringsfat du ikke trenger å vaske opp!
El Grandi del Muerte
Krydre med grillkrydder, cayenne-pepper og chili-pepper. Denne sparker!
Grandis-tips nr 5: Krydre grandisen før den går i ovnen. Da trekker smaken bedre inn.
Ok, dette ble kanskje litt komisk, men hvor i regelboka står det at man ikke kan matblogge om frossenpizza? Det er ikke så dumt å bruke Grandiosa som et utgangspunkt for å mekke noe eget. Så neste gang du er lei Grandiosa-smaken og ketsjup-flaska ikke helt er nok til å rette det opp ... Gå for noe nytt!
Ka me kokt egg?!! Hilsen narøJ
SvarSlettGjorde faktisk et forsøk med egg en gang. Hadde det på Grandisen rått, og så stekte det sammen med pizzaen. Det funka fint, men ga ikke noe særlig ekstra smak. Feel free to try :)
SvarSlett